Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Detail

Naše cesta z Francie s první várkou vozů kategorie COMFORT

13.07.2018

Jak už jste se dozvěděli z názvu článku výše, vydali jsme se do západní Francie k výrobci Pilote Groupe pro první várku vozů kategorie COMFORT. K této společnosti patří André Padiou, který už v roce 1962 vyrobil první pilotní karavan této značky. Dnes mají na trhu velké jméno a my jsme rádi, že právě jejich vozy vyrobené pod jednou ze značek skupiny - Bavaria - si budete moci vypůjčit na svou dovolenou.

Fotky z fabriky

Takhle krásně vypadají vozy naší kategorie COMFORT pohromadě přímo před výrobní halou výrobce. Je jich tu opravdu spousta! A právě z nich jsme pro vás vybrali prvních pět.

Po cestě do České republiky jsme se zastavili v severní Francii na rychlou večeři, abychom nabrali síly na cestu. Čekalo nás totiž celkem 1543 km do Liberce.

Fotky z Francie

Namířeno jsme měli do Lucemburska, kde byla naše druhá zastávka a to zastávka na přespání. Není nad to, když si vezete svůj "dům", kde můžete přespat. Další den jsme dojeli v pořádku až do Liberce, kde si nyní můžete tyto vozy prohlédnout a naplánovat si krásnou dovolenou.

Lucembursko

Login