Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Detail

Proč si půjčit obytný vůz

03.05.2021


Cestování obytným vozem láká spousty lidí, ale už jen zlomek z nich koupi svého vlastního vozu opravdu uskuteční. Vlastnit vůz se vyplatí přibližně od 60denního využití v roce, což si většina pracujících nemůže dovolit. Nemusíte ale smutnit! Nabízíme vám pestrou nabídku obytných vozů nejen ke koupi, ale i k pronájmu. Proč si tedy takový vůz vypůjčit?

 

Spojení s přírodou

Existuje spousta důvodů, proč si lidé obytný vůz půjčují, mezi ty hlavní patří opětovné sblížení člověka s přírodou. Ve dne můžete prozkoumávat krásy lesů, hor či luk a v noci zase pozorovat hvězdy, zatímco se kolem vás víří kouř z táboráku. Výhodou je i to, že nepotřebujete být odborníkem na divočinu, abyste přežili, což dělá z tohoto druhu cestování skvělou volbu i pro rodiny s dětmi. Pobyt v obytňáku vám umožní užít si přirozené prostředí a zároveň se pohodlně vyspat. 

 

První jízda

Jestli si pokládáte otázku, zda je tento druh cestování pro vás vhodný, s naším půjčeným vozem budete mít výbornou příležitost to vyzkoušet. Naši klienti se většinou z cest vrací nadšeni a chtějí si jízdu zase zopakovat. Pár se jich také vrátí s konstatováním, že to sice není pro ně, ale byla to zajímavá zkušenost a jsou rádi, že to zkusili. Zcela negativní reakce neslýcháme.

 

Možnost práce na dálku

Využijte obytný vůz jako svou novou kancelář! Trend práce z domova je stále na vzestupu a ti, kteří tuto možnost mají, ji velice rádi využijí. Místo každodenního dojíždění do kanceláře za prací u stolu realizujte své projekty, kdekoli budete chtít. S prací na dálku můžete cestovat a užívat si přírody jako na dovolené. 

 

Hledání vysněného vozu

Uvažujete o koupi vhodného obytného vozu, ale ještě nejste plně připraveni se zavázat? Vhodnou alternativou pro vás bude právě zmíněný pronájem. Je snad lepší způsob, než dozvědět o své budoucí investici víc tím, že ji vezmete na zkušební jízdu? Díky tomu zjistíte, jaký vůz se vám nejlépe řídí, která výbava pro vás není nutná a co naopak nezbytně potřebujete. V naší nabídce naleznete vše od kompaktních vozů přes vestavby po polointegrované vozy a alkovny. Značky jako Mercedes-Benz Marco Polo, HYMER, Bürstner, Sunlight, VW Grand California a další jsou u nás k vyzkoušení a následně i zakoupení. 

Login